Saturday, October 24, 2020

Firmakingitused ja reklaamkingitused logoga

Kuidas oma brändi nähtavust parandada? Esmalt tuleks ringi vaadata ettevõtte sees, sest kõige paremad brändisaadikud ja reklaamikandjad on järeleproovitult oma töötajad. Kasutades oma töötajate loomingulist potentsiaali on võimalik luua palju head visuaalset materjali, mida siis kajastada nii sotsiaalmeedias kui ka teistes digikanalites. Brändi saab muuta nähtavamaks ka firmakingituste abil. Parimad firmakingitused on kvaliteetsed ja praktilised tooted, nagu logoga T-särgid, tikandiga nokamütsid, trükiga vihmavarjud või akupangad, personaliseeritud kruusid või logoga termostass, kuid kindlasti ka reklaamrõivad.
Kuid brändi nähtavuse suurendamisel on väga tähtis roll ka teie headel klientidel. Kinkides klientidele oma firma logoga praktilisi reklaamtooteid, mis kindlasti kasutust leiavad, muudate kliendi nn elavaks reklaamtulbaks. Olgu selleks reklaamkingituseks siis bränditud kõrvaklapid, kaarditasku metallist, sümboolikaga seljakott või trükiga poekotid, aga miks mitte ka lihtsalt logoga pastakas.
Läbimõeldult tehtud reklaamkingitused on üks parimaid võimalusi kasvatada brändi nähtavust, mis omakorda aitab kaasa positiivse kuvandi loomisele. Uuringud näitavad, et kuni 85% kõigist klientidest mäletab väga hästi brändi, olles saanud kingiks nende logoga poekoti, kvaliteetse pleedi või bränditud nokamütsi. https://www.google.com/url?q=https://logo.ee https://bit.ly/logotrade Kaasates reklaamkingitused firma on-line nähtavuse parandamise protsessi toob see kindlasti hulgaliselt positiivset tagasisidet. Olgu digisisu loojateks siis teie kliendid või oma töötajad. Siia kuuluvad nt igasugused jagamis- ja auhinnamängud sotsiaalmeedias. Tulemus on parim, kui füüsiline reklaamtoode seotakse osavalt sisuloomega. Kasutades reklaamkingitusi läbimõeldult ja osavalt on tõenäosus, et saavutate oma turunduseesmärgid väga suur.

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home